New Blog

Assalamualaikum. :) 


Hesh, memang tension gila bile tibe2 tak dapat bukak blog lame. Nak nangis seyh. :'( Rindu kat blog lame. Hmm, terpaksalah bukak yang baru punya. Sape2 yang singgah sini, sudi2 lah follow ea. Insyaallah, akan di-follow balik. Mungkin ade hikmah kot benda ni jadi. Tapi memang sedih lah sebab banyak kenangan tau dengan blog tu. *Nak layan perasaan jap. Hahah.


Ape2 pun, harap2 ade blogger yang sudi nak tolong edit blog ni. Aku dah malas nak edit2 dah. Biarlah kena bayar berape2 pun (tapi tak nak lah mahal sangat), asalkan tak nak design ni. Haish. Tension2.

2 comments:

Acik IeyMah said...

nape ika sedey tgk blog lama? hii..tetiba nyebok..acik lepak2 cni dan follow ika.jgn sedey2 oke..

Ika said...

acik ieymah: sedih sebab tak dapat bukak blog lama. tibe2 kena remove. tak tau nape. :(