Sesembang: MM Vectoristic

Assalamualaikum. :) Alhamdulillah, habis jugak final untuk sem 2 ni. Start 24/6. Punya lah panjang gap dia. Semua U dah start cuti sem dah, aku je baru nak cuti. T_T Ape2 pun, masa Pesta Buku kat PWTC hari tu, aku beli la buku Sesembang ni. Serious lawak. More kepada santai punya buku. Punchline kena and kadang2 rasa sentap jugak la kan. Deep. XD Banyak kasi pengajaran kat kita semua dalam buku ni. Nah aku tunjuk sikit isi2 dalam buku ni. Kalau kurang jelas, sila besarkan ye.



























P/s: *Sambung kemas barang balik. Nak balik raya. Whee~

33 comments:

Noor Mala Shahar said...

balas kunjungan...

Ika said...

Noor Mala Shahar: Terima kasih. :)

chicken_floss said...

Study kat mana ika?

Arpiiz said...

wah, macam best je, tau tak nak cari kat mana lagi.??

Ika said...

chicken_floss: Kat Uitm Bandar Melaka. :)

Ika said...

Arpiiz: Ika pun x pasti. kalau kat ig mesti ade kot.

Amani◕‿◕ said...

Hey Awakk.. kita datang sini nak raya. Mintak duit raye ;)
Balas la balik bace entry kite jugaaaa *dengan muka sposen*

Ika said...

Amani: Hye. insyaallah. :)

Sally Samsaiman said...

macam nak kena beli jugak ni...best pulak baca satu-satu :D

Ika said...

Sally Samsaiman: Betol. best2. :D

cweet pinky said...

wah, CP hari tu nak g gak pesta buku, tapi tak dapat lak, takde kenderaan and kawan nak g dan juga kesempitan masa lebih tepatnya...

macam menarik buku nih buku berunsur sarcastic ek..hehe...

membalas kunjungan :D have a nice day...

Ika said...

cweet pinky. Insyaallah tahun depan ade lagi. :D

Semut Senyum said...

SERIUS BEST... MCM NAK KENA PI CARI SATU BUAT KOLEKSI NI.. HEHEHE

Ika said...

Semut Senyum: Hahah. betul! kena beli ni.

CikMai said...

mai mmg follow page fb mm ni, bernas lukisan dia.. deep and terselirat makna.

ezyra daniel said...

simple je lukisan dia sebenarnye.. lama tak singgah sini hehehe

Ika said...

CikMai: Betul. banyak makna tersirat sebenarnye.

Ika said...

ezyra daniel: Yup. senang je tengok. heheh.

NuSaNa NoSa 91 said...

macam best je buku ni.. nak cari lah nanti..

bw, selamat bercuti~ ^_^

Ika said...

NuSaNa NoSa 91: Heheh. tq. :)

EEQA said...

Amboi macam best je buku ni. Selalu datang pesta buku agak blur nak beli buku humor apa. Selalu fokus in biz je

Ika said...

EEQA: Heheh. kena singgah booth dubook lain kali.

Iera Lee said...

singgah here

saadiah muji said...

Mengidam atau mengada-gada? Tanya badan anda Mengidamkah?

aina alia Makabah said...

best la buku ni.. thanks kasi baca free.. hehe mn nk dpt buku ni ade lg ker...

Afiqah said...

buku ke tu? woo macam bestt

Ika said...

aina alia Makabah: Rasenye boleh cube order online kot. heheh.

Ika said...

Afiqah: Yup. buku la tu. hahah.

Nadratul Syazwana said...

Hahhaha ada jugak buku camni ye?

beat said...

woow best gak buku ni

Nabila Syifa said...

kartun dari buku mana ni

Bro Ley said...

menarik jugak baca buku pengajaran siap dengan kartun2 sekali....baru senang sikit nk ingat...hehe.

syasandeul said...

cerita pasal apa ni? nak try lah nnt ^^